بهترین نمونه سوالهای مصاحبه به همراه پاسخ در رابطه با طراح وبسایت
27 مورد از بهترین سوالهای مصاحبه برای طراحی وبسایت و 4 مورد از بهترین نوع مصاحبه که باعث تحتتأثیر قرار دادن نیرویانسانی در 2019 بوده است را در این مقاله ارائه دادیم، تا راهنمایی برای شما در مسیر یافتن شغل مناسب باشد.
درحال جستجوی کار در رابطه با طراحی وبسایت هستید و بزودی یک مصاحبه کاری در پیشرو دارید، و همچنان هیچ ایدهای برای آمادگی قبل از مصاحبه ندارید؟ آیا نگران این هستید که شغل ایدهآل خودتان را به دلیل عدم آگاهی از شرایط اولیه مصاحبه از دست بدهید؟
نگران نباشید! این مقاله شامل 27 مورد از آخرین نمونه سوالهای مصاحبه کاری به همراه جواب در ارتباط با طراحی وبسایت است. بنابراین، شما می توانید به راحتی افراد حاضر در مصاحبه را تحتتأثیر قرار بدهید و شغل مورد نظر خود را بدست بیاورید.
فهرست مطالب
نکاتی که قبل از مصاحبه کاری در ارتباط با طراحی وبسایت باید رعایت کنید.
برای قبولی در مصاحبه، باید این کارها را انجام دهید:
- ایجاد یک نمونه کار طراحی آنلاین مناسب: بهترین پروژه طراحی خود را به نمایش بگذارید که نشان دهنده تواناییهای شما در زمینه طراحی آنلاین است.
- ایجاد یک رزومه مناسب: یک رزومه کامل و بدون نقص می تواند به شما در مصاحبه کمک شایانی بنماید.
- به توضیح ابزارهای مورد نیاز خود و میزان حقوق مدنظر بپردازید: برای موفقیت در بدست آوردن سمت طراح وبسایت، بهترین کار این است که در ابتدا به شرح ابزار مورد نیاز و حقوق مدنظر خود بپردازید. همیشه این را به خاطر داشته باشید که موارد مورد نیاز خود را یادداشت کنید چون احتمال فراموش کردن آنها در آینده زیاد است.
- سوالاتی را که بطور متداول در مصاحبه پرسیده می شود را جستجو کنید و جوابهای خود را آماده کنید: شما باید دنبال انواع نمونه سوالهای مصاحبه که به صورت متداول پرسیده میشوند باشید و برای پاسخ مناسب آماده باشید، دراینصورت میتوانید با آمادگی کامل و اعتماد بهنفس به مصاحبه بروید. بطور خلاصه، شما همیشه از قبل آماده باشید و تمرین کنید.
27 نمونه از بهترین و به روزترین پرسش و پاسخ مصاحبه در رابطه با طراح وبسایت
مهم نیست که شما یک طراح وبسایت تازهکار هستید و یا یک طراح حرفهای، این 27 نمونه از کاربردیترین و متداولترین سوالهای مصاحبه به همراه پاسخ مربوط به مصاحبه طراحی وبسایت است که میتواند کمکرسان باشد:
سوالات مربوط به اطلاعات شخصی و تجربههای شما در زمینه طراحی وبسایت
در یک مصاحبه، بخش منابع انسانی به سوالاتی درباره اطلاعات شخصی و تجربههای کاری شما در زمینه طراحی وبسایت میپردازد. آنها می خواهند اطمینان حاصل نمایند که شما صلاحیت لازم برای این شغل را دارید و گزینه مناسبی برای شرکت آنها هستید.
سوال 1: هدف شما برای یک طراح وبسایت شدن چیست؟ چه چیزی باعث شده که بخواهید طراح وبسایت شوید؟
پاسخ 1: مصاحبهکنندگان اغلب این سوال را می پرسند تا مطلع شوند، آیا شما واقعا این کار را می خواهید و به آن علاقه دارید. بنابراین مهم نیست که شما به فکر گفتن یک داستان هستید و یا دلایل خودتان، تنها نشان بدهید که شما مشتاق این کار هستید و به آن علاقه دارید. علاوه براین، استفاده از زبان بدن مثبت را به یاد داشته باشید.
توجه داشته باشید: بهتر است در این مرحله بحثی در رابطه با پول و موارد سطحی نداشته باشید.
سوال 2: چگونه فشار کاری و ددلاینها را رسیدگی میکنید؟
پاسخ 2: این سوال به این دلیل پرسیده می شود که سطح توانایی شما برای تحمل فشار کاری سنجیده شود. با توجه به زندگی در جامعهای که رو به حرکت سریع و توام با فشارهای زیاد است، توانایی مقابله با کارهای طاقت فرسا و موقعیتهای استرسزا از اهمیت زیادی برخوردار است. در اینجا بهتر است چند تکنیکی که برای مقابله با کنترل فشارها و ددلاینها استفاده میکنید را نشان دهید. یک یا دو مورد از نمونه موقعیتهایی که در آن قرار داشتید را بیان کنید.
سوال 3: چه مدت قصد همکاری با ما را دارید؟ مدت زمان فعالیت شما در شرکت قبلی چقدر بوده؟
پاسخ 3: مصاحبهکنندگان اغلب این سوال را از شما می کنند تا میزان وفاداری شما به شرکت را آزمایش کنند. بنابراین، اگر شما مدت زمان زیادی در شرکت قبلی فعالیت داشتید، عالیست! تبریک می گویم! طبیعتا آنها تصور می کنند که شما به شرکت وفادار هستید. البته، ممکن است در سالهای اخیر در چند شرکت مختلف به کار پرداخته باشید. اطمینان حاصل کنید که دلایل خوبی را برای این کار ارائه می دهید. شاید قرارداد کوتاه مدت داشتهاید، و یا خودتان جابهجا شده اید. همیشه صادق باشید، ولی از کارفرمای قبلی خود بدگویی نکنید. اگر شما در شرکتی کار کردهاید که تجربه کاری خوبی در آنجا نداشتهاید، به راحتی این بخش را در رزومه خود حذف کنید.
سوال 4: میزان حقوق مد نظر شما چقدر است؟
پاسخ 4: این یکی از مهمترین سوالهای مصاحبه در رابطه با طراحی وبسایت است. مصاحبهکنندگان تلاش دارند از طریق این سوال الزامات شما را به عنوان طراح وبسایت شرکت بفهمند. اگر شما یک تازهکار هستید، ممکن است جواب دادن به این سوال برای شما کمی سخت باشد. بهتر است در اولین فرصت درباره میانگین حقوق یک طراح وبسایت تحقیق کنید، بنابراین برای جواب دادن به این سوال آمادگی دارید. سعی کنید مبلغ مورد نظر خود را خیلی بالا یا خیلی پایین نگویید زیرا ممکن است یا شما رو زیاد جدی نگیرند یا فکر کنند به تواناییها و مهارت های خود اطمینان ندارید.
هدف از سوالهای مصاحبه سنجش مهارتهای ارتباطات، مدیریت و همکاری است. از زمانی که یک طراحوبسایت نمیتواند به تنهایی کار طراحی یک وب/برنامه را انجام دهد، نیاز به همکاری با دیگر طراحان، مدیران تولید و توسعهدهندهها را دارد. بنابراین، سوالاتی در ارتباط با مهارت در زمینه ارتباطات، مدیریت و همکاری در مصاحبه گردآوری شده است.
سوال 5: پرچالشترین پروژه طراحیتان چه بود؟ چرا چالش برانگیز بود؟ چگونه این کار را انجام دادید؟
سوال 6: یک نمونه از پروژههایی که در آن شما با دیگر طراحان، توسعهدهندهها و مشتری خلاف نظر داشتید، و چگونه این کار رو به پایان رساندهاید؟
سوال 7: نظر توسعهدهندگان و مدیران پروژه در مورد شما چطور بود؟
پاسخ 7: هدف از پرسش این سوال این است که شما میتوانید با دیگر اعضا همکاری و ارتباط برقرار کنید. در هنگام جواب دادن به مهارتهای ارتباطی و همکاری خود اشاره کنید. به مصاحبهکنندگان این موضوع را القاء کنید که شما به عنوان عضوی از یک تیم توانایی همکاری سازنده در شرایط چالش برانگیز را دارید، و به عنوان یک حرفهای عمل میکنید.
توجه داشته باشید: این بهترین زمان است برای اشاره کردن به ابزار طراحی که با تیم قبلی خود از آن برای ارتباط و همکاری بهتر استفاده میکردید، مانند همکاری طراحی آنلاین و ابزار انتقال. این نشاندهنده یکی از تواناییهای شما میباشد.
سوالهای مربوط به سنجش میزان دانش و مهارت شما در زمینه طراحی وب
آمادگی سوالهایی برای سنجش میزان دانش و مهارت خود در رابطه با طراحی سایت را داشته باشید. معمولا این بخش یکی از مهمترین قسمتهای سوالهای مصاحبه است. بنابراین، آمادگی داشته باشید.
سوال 8: فایل CSS چیست؟ هدف استفاده از آن چیست؟ / CSS چیست و کاربرد آن چه میباشد؟
پاسخ 8: طراحان وبسایت باید اطلاعاتی پایه در زمینه کدهای CSS و HTML یاد بگیرند. بنابراین، به این سوال آگاهانه پاسخ بدهید.
توجه داشته باشید: توضیحاتتان مستقیما از
Wikipedia یا دیگر سایتهای معتبر و دیکشنری نباشد. دراینصورت، مصاحبهکنندگان این موضوع را می فهمند و تصور می کنند شما در زمینه کاری خودتان اطلاعات کافی ندارید.
برای مثال، می توانید به این صورت جواب بدهید: “CSS مخفف ‘cascading style sheet’ است، و به تعریف ویژگیهای عناصر مختلف در صفحات وب کمک می کند. که شامل رنگ، سایزها، استایل و غیره میباشد.”
سوال 9: CSS به حروف کوچک و بزرگ حساس است؟ یا به اصطلاح case sensitive است؟
پاسخ 9: نه حساس نیست و میتوانید چند مثال بزنید.
سوال 10: به چه دلیلی از CSS در float استفاده می کنید؟/ در CSS چه زمانی از CSS float استفاده می کنید؟
پاسخ 10: زمانی استفاده میشود که بخواهید عنصر یک صفحه را در قسمت چپ یا راست منتقل کنید و بقیه عناصر در اطراف آن قرار بگیرند.
سوال11: تفاوت بین HTML و XHTML چیست؟/ تفاوت بین HTML5 و HTML چیست؟
سوال 12: تفاوت بین HTML و تگها چیست؟
پاسخ 12: چنین سوالهایی به منظور سنجش دانش شما دربارهی HTML است. به این سوال آگاهانه پاسخ بدهید.
سوال 13: بیشترین ابزاری که در طراحی یک وب/ برنامه استفاده میکنید چیست؟
پاسخ 13: برخی از شرکتها و استدیوها این سوال را برای سنجش مهارتهای زبان و ارتباطات می کنند، تا تشخیص بدهند که شما با ابزارهای متداول این حرفه آشنایی دارید یا خیر. بهترین راه برای پاسخ به این سوال بحث در رابطه با ابزارهای طراحی متداول است، همچون اسکچ، فتوشاپ، Figma، Mockplus و Mockplus iDoc است. و به آنها نشان بدهید که شما از تمامی ابزارهای مفید استفاده میکنید و تمایل به یادگیری چیزهای جدید در هر زمان را دارید.
سوال 14: چگونه زمان بارگذاری یک صفحه را کاهش میدهید؟
پاسخ 14: باید انتظار پرسیدهشدن یک یا دو مورد سوال درباره عیبیابی نمونههای طراحی را داشته باشید. این سوال می تواند فرصت مناسبی برای شما باشد تا مصاحبهکنندگان را تحت تاثیر قرار بدهید. با توجه به این سوال، راههای زیادی برای کاهش زمان بارگذاری وبسایت وجود دارد، همانند فشردهسازی تصاویر، حذف اجزاء غیرضروری، استفاده از انیمیشن بارگذاری و غیره. که میتونین به طور مفصل در مقاله GTmetrix چیست آن را مطالعه کنید.
توجه داشته باشید: بهترین راه این است که یک مثال از نمونه کارهایی که قبلا انجام دادهاید را نشان دهید.
سوال 15: چگونه طراحیهای ترند را در کار خود میگنجانید؟
پاسخ 15: این سوال برای سنجش مهارتهای فعلی شماست و اینکه شما مشتاق به یادگیری و به روزرسانی مهارتهای خود هستید یا خیر. بهترین راه آمادگی برای این سوال تحقیق و مطالعه در زمینه ترندهای طراحی وب، است. تعدادی از موضوعات داغ را انتخاب کنید و یک پاسخ مناسب برای این سوال بدهید. تشریح ایدههای خودتان از طریق یک پروژه خوب میتواند مثال خوبی باشد.
سوالهای بیشتر در رابطه با مصاحبه طراحیسایت:
این نمونه سوالها مرتبط با حرفه شماست و باید توانایی پاسخ دادن به صورت واضح و درست را داشتهباشید. برای صرفهجویی در وقت، تنها به سوالها اشاره میکنیم:
سوال 16: Prompt box چیست؟
سوال 17: زبان متداول برنامهنویسی و پلتفرمهای مورد استفاده در طراحی وبسایت کدامند؟
سوال 18: Style sheet خارجی چیست؟ و چگونه میتوان به آن پیوند داد؟
سوال 19: چگونه عکسها را تراز کنیم تا یکی از آنها بالاتر از دیگری باشد؟
سوال 20: تفاوت بین پیوند به یک عکس، آدرس ایمیل، و وبسایت چیست؟
سوال 21: تفاوت بین فهرست عددی و لیست نشانهدار چیست؟
بطور خلاصه، تعداد زیادی سوال وجود دارد که مصاحبه کنندگان می توانند از طریق آنها میزان مهارتها و دانش شما را در ارتباط با طراحی وبسایت بسنجند. مهم نیست که چه سوالهایی پرسیده میشود، در همه حال آرامش خودتان را حفظ کنید و به سوالها به طور واضح، دقیق و منطقی پاسخ بدهید.
سوال 22: مسئولیتهای توسعهدهنده وب چیست؟
پاسخ 22: بهتر است این را خودتان جواب بدهید.
سوال 23: چرا به توسعه وب علاقه دارید؟
پاسخ 23: همانند بالا، خودتان جواب بدهید.
سوال 24: هنگامی که وب سایت از کار می افتد چه کار میکنید؟
پاسخ 24: با توجه به تجربههای خود روشها و مثالهایی را به عنوان جواب ارائه دهید.
سوال 25: آیا تا به حال به خاطر چیزی که تقصیر شما نبوده مقصر شناخته شده اید؟
پاسخ 25: معمولا مصاحبه کنندگان این سوال را می پرسند تا بفهمند شما روحیه همکاری تیمی را دارید. مهم نیست جواب شما چی هست، هرگز سعی نکنید از زیر مسئولیتها شونه خالی کنید و یا به صورت غیرمستقیم دیگران را سرزنش کنید.
سوال 26: کدام قسمت این کار باعث هیجان شما می شود؟
پاسخ 26: حقیقت را بیان کنید و با اشتیاق به توصیف آن بپردازید.
سوال 27: سختترین بخش کدنویسی چیست؟
پاسخ 27: از لحاظ تکنیکی این سوال نقاط ضعف شما را آشکار می کند. اشکالی ندارد، شما می خواهید در مورد موضوعات چالش برانگیز و چگونگی مقابله با آنها بحث کنید.
توجه کنید: ممکن است در مصاحبه طراح وبسایت با سوالات مشابهی روبرو شوید. و تمام موارد بالا می تواند به شما کمک زیادی بکند.
4 مورد از ضروریترین نکات مصاحبه در ارتباط با طراح وبسایت:
در قسمت زیر به نکاتی اشاره شده است که می تواند به قبولی شما کمک کند:
- تمام وقت مؤدب باشید.
- پوشش مناسب داشته باشید.
- متواضع، خوشبین و با اعتماد به نفس باشید. هنگامی که به خودتان اعتماد داشته باشید، بقیه افراد، از جمله مصاحبه کنندگان نیز به شما اعتماد می کنند. هرگز خودتان را دست کم نگیرید.
- به جزئیات توجه داشته باشید. فرقی ندارد که شما به یک مصاحبه برای طراحی سایت میروید و یا آزمون نویسندگی، همیشه به تمام جزئیات توجه داشته باشید.
به طور کلی، فرقی ندارد که شما یک طراح وب هستید یا یک توسعه دهنده، تمامی موارد ذکر شده شامل نمونه سوالهای مصاحبه به همراه پاسخها می تواند برای بدست آوردن شغل مورد نظرتان شما را یاری دهد. با آرزوی موفقیت برای شما در راستای بدست آوردن شغل مورد نظرتان.