وردپرس چیست؟

بیش از 74 میلیون وب سایت! یا 27٪ وب. آمار وب سایت هایی است که از wordpress استفاده می کنند.

میلیون ها نفر از وبلاگ نویسان، مشاغل و برندها عاشق وردپرس هستند و این نمی تواند تصادفی باشد. قطعا دلیلی وجود دارد که این نرم افزار محبوبیت زیادی در بین کاربران دارد.

چرا کاربران از WordPress استفاده می کنند؟

 آیا برای ساخت وب سایت با وردپرس به تجربه برنامه نویسی نیاز دارید؟

هزینه ساخت وب سایت وردپرس چقدر است؟

اگر این ها سوال های شما هم هست، تنها نیستید! بسیاری از مردم هنوز از کارهای شگفت انگیزی که می توانند با وردپرس انجام دهند آگاه نیستند. پس از اتمام این مقاله، متوجه خیلی از چیزها در مورد وردپرس و کارهایی که می توانید با آن انجام دهید می شوید. در حالی که بسیاری از وبلاگ نویسان و مشاغل با استفاده از وب سایت های وردپرس میلیون ها تومان درآمد کسب می کنند، اما به نظر می رسد که این شغل فقط مناسب کارشناسان است. در این مقاله می گوییم که آیا این درست است یا خیر.

وردپرس واقعاً چیست؟

WordPress یک نرم افزار open source و متعلق به دسته نرم افزار Content Management Systems (CMS) سیستم مدیریت محتوا است که توسط شرکتی به نام Automattic ساخته شد. در واقع نوعی نرم افزار است که به شما امکان می دهد بدون نیاز به دانش برنامه نویسی، وب سایت و کلیه محتوای آن را ایجاد و مدیریت کنید. وردپرس مشابه نرم افزاری که روی رایانه خود نصب می کنید کار می کند. و باید برای اینکه وب سایت شما در دسترس مردم دنیا قرار بگیرد، روی سرور نصب شود. شما می توانید وردپرس را به هر صورت که دوست دارید بصورت کاملا رایگان دانلود و استفاده کنید!

مشکلات وردپرس چیست؟

حتما شما هم این ضرب المثل معروف ایرانی را شنیده اید که ” هیچ گرونی بی حکمت نیست و هیچ ارزانی بی علت” ، این تا حدودی در مورد WordPress نیز صادق است.

در حالی که خود نرم افزار وردپرس به صورت رایگان قابل دانلود، نصب و استفاده است اما همچنان باید هزینه میزبانی وب، نام دامنه و یک قالب برای ساخت وب سایت با وردپرس را بپردازید. که در ادامه به این ها خواهیم پرداخت. نکته مهمی که باید به خاطر بسپارید این است که استفاده از نرم افزار وردپرس رایگان است. این نرم افزار برای بیش از 13 سال رایگان بوده است وهمیشه چنین خواهد بود.

تفاوت بین WordPress.org و WordPress.com چیست؟

بیشتر افراد غالباً دو سیستم عامل جداگانه وردپرس را اشتباه می گیرند.

WordPress.org جایی است که می توانید نرم افزار وردپرس را برای ساختن وب سایت خود دانلود کنید. همچنین دارای افزونه ها و تم های رایگان زیادی است که می توانید برای ایجاد وب سایت خود استفاده کنید.

همچنین شرکت Automattic  سایت دیگری به نام WordPress.com ایجاد کرده است، که در آن افراد می توانند بدون داشتن مجوز تنظیم، توسط وب سایت وردپرس شروع به کار کنند. با استفاده از این پلتفرم می توانید بطور رایگان در زیر دامنه (مانند: yourname.wordpress.com) وبلاگ خود را شروع کنید. اما شما اجازه ندارید تم خود را شخصی سازی کنید یا حتی از وب سایت خود کسب درآمد کنید. برای انجام همه این کارها باید مبلغی را پرداخت کنید.

تفاوت اصلی بین میزبانی وب سایت با WordPress.org و ایجاد یک وبلاگ با WordPress.com، آزادی است. وقتی یک وب سایت توسط خودتان با استفاده از نرم افزار WordPress.org راه اندازی می کنید، مسئولیت همه چیز برعهده خود شماست. هیچ کس نمی تواند به شما بگوید چه کاری می توانید یا نمی توانید انجام دهید. شما می توانید هر آنچه را دوست دارید منتشر کنید و به هر صورتی که دوست دارید سایت خود را شخصی سازی کنید.

چرا کاربران از وردپرس استفاده می کنند؟

دلیل اصلی اینکه کاربران عاشق WordPress هستند رابط کاربری ساده آن است که به شما امکان می دهد فقط با چند کلیک کارهایی به ظاهر دشوار، مانند: اضافه کردن مضامین جدید و تغییر در طراحی وب سایت را انجام دهید.

وردپرس برای چه کسانی مناسب است؟

حتی اگر کار با وردپرس بسیارآسان باشد، به این معنا نیست که فقط برای ساختن وبلاگ ها و وب سایت های کوچک استفاده می شود. حتی برخی از معروف ترین مارک ها و مشاغل جهان مانندVogue ، Bloomberg، مرسدس بنز وسایت های ایرانی مثل دیجیاتو و بسیاری دیگر، از WordPress برای ساخت وب سایت های پیشرفته و بسیار محبوب استفاده می کنند.

آیا برای استفاده از وردپرس باید متخصص باشید؟

حتی اگر ایجاد وب سایت با وردپرس کاری تخصصی به نظر برسد، یک روند ساده دارد. در حال حاضر فقط با یک کلیک می توانید وردپرس را نصب و شروع کنید. حتی بعضی از ارائه دهندگان میزبانی وب در خارج از کشور، هنگام خرید برنامه وردپرس را برای شما نصب می کنند تا بلافاصله شروع کنید.

8 نوع وب سایتی که می توانید با وردپرس بسازید

در اینجا 8 مدل از محبوب ترین وب سایت هایی که می توانید با وردپرس بسازید را نام میبریم.

  • مجله شخصی / وبلاگ ها

افراد برای به اشتراک گذاشتن ایده ها، نظرات و توصیه های شخصی خود از آنها استفاده می کنند. WordPress همچنین یک حالت خصوصی دارد که می توانید از آن برای تبدیل وبلاگ به یک ژورنال خصوصی نیز استفاده کنید.

  • وبلاگ های آموزشی

 وب سایت هایی هستند که به افراد درمورد موضوعات خاص آموزش می دهند، مانند آموزش نرم افزارهای مختلف، نحوه کسب درآمد اینترنتی یا بهترین مکانها برای مسافرت.

  • وبلاگ های نیچ (Niche) 

هدف از ساخت وبلاگ های Niche کسب درآمد و ارائه محصولات به مشتریان خاص است. اکثر وبلاگ نویسان وبلاگ های Niche  برای فروش محصولات از سیستم عامل هایی مانند شرکت آمازون استفاده میکنند تا بتوانند به راحتی درآمد کسب کنند.

  • اخبار / وب سایت های مجله

وبلاگ هایی هستند که اطلاعات را به اشتراک می گذارند. به عنوان مثال، مجله اینترنتی دیجی‌کالا مگ تقریبا دو سال است که راه اندازی شده و با رتبه الکسا 3 به موضوعات مختلفی مثل تکنولوژی، اخبار شرکت ها و نقد و بررسی و اخبار روز در زمینه‌های گوناگون می پردازد.

  • وب سایت های تجاری

وب سایتی است که شما برای یک تجارت یا برند تجاری ایجاد کرده اید تا از طریق بازاریابی آنلاین آن را تبلیغ کرده و مشتریان بیشتری جذب کنید.

  • وب سایت های تجارت الکترونیکی

همچنین می توانید یک فروشگاه آنلاین با وردپرس برای فروش محصولات یا خدمات بسازید.

  • وب سایت های نمونه کارها

راه‌اندازی یک وب سایت برای نمایش نمونه کارهای خود با وردپرس بسیار آسان است.

  • وب سایت های تشکیل انجمن 

همچنین از WordPress می توانید برای ایجاد یک انجمن آنلاین برای تجارت خود استفاده کنید. به کاربران اجازه دهید تا ثبت نام کنند، پست ایجاد کنند و ایده های خود را به اشتراک بگذارند.

WordPress همچنین کاربردهای دیگری مانند ایجاد زمینه های عضویت، فروش دوره های آنلاین، ایجاد شبکه های اجتماعی و موارد دیگر دارد. امکانات وردپرس بی پایان است.

بلاگرها چگونه با وبلاگ ها و وب سایت های وردپرس درآمد کسب می کنند؟

هنگامی که وبلاگ خود را راه اندازی کردید، روشهای مختلفی برای کسب درآمد از وبلاگ یا وب سایت شما وجود دارد. وبلاگ نویسانی که خارج از کشور هستند هر سال میلیون ها دلار از وبلاگ های وردپرس خود به تنهایی درآمد کسب می کنند.

در اینجا به چند راه کسب درآمد اشاره می کنیم:

تبلیغات

یکی از محبوب ترین استراتژی ها برای کسب درآمد از وب سایت، تبلیغات است. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که تبلیغ متنی را در وب سایت خود نشان دهید و زمانی که کسی روی آن کلیک کند، درآمد کسب می کنید. Google AdSense یکی از بهترین سیستم عامل هایی است که در انجام این فرآیند به شما کمک می کند.

  • پیدا کردن اسپانسر

وبلاگ های محبوب و معتبر با تعداد زیادی دنبال کننده اغلب پیشنهاداتی را از برندهایی که به دنبال ارتقاء خدمات خود هستند دریافت می کنند. آنها در ازای انتشار مقالاتی در مورد خدماتشان یا حتی فقط بردن نام و نام خانوادگی و آدرس وب سایت آنها در یكی از مقاله ها به شما پول می دهند.

  • بررسی محصولات

مانند پیدا کردن اسپانسر، بررسی محصولات نیز کاملاً سودآور است. بیشتر اوقات، شرکت ها نسخه رایگان محصولات خود را برای شما ارسال می کنند. تا به شما اجازه دهند آنها را تست کرده و در وبلاگ خود یک نقد درباره آن محصولات بنویسید. بهترین قسمت این است که شرکت ها هزینه آن را هم پرداخت می کنند. اینها فقط چند مورد از اصلی ترین راهکارهای کسب درآمد در بلاگ است که امروزه اکثر بلاگرها از آنها استفاده می کنند. اما بسته به نوع وبلاگ یا وب سایتی که ایجاد می کنید، روش های دیگری برای کسب درآمد نیز وجود دارد.

هزینه های ساخت وب سایت وردپرس

مانند هر شغل دیگری، شما نیز برای ساختن و حفظ وب سایت خود باید هزینه کنید. حتی اگر وردپرس به صورت رایگان در دسترس باشد، برای اجرای وب سایت شخصی هزینه های زیادی وجود دارد.

در این قسمت به هزینه  تهیه و نگهداری وب سایت میپردازیم.

  • نام دامنه

هزینه نام دامنه بستگی به این دارد که برای انتخاب پسوند نام دامنه از چه روشی استفاده کنید. به عنوان مثال، صدها افزونه نام دامنه مانند .com ، .net ، .org و موارد دیگر وجود دارد. خرید یک دامنه .com، که یک دامنه سطح بالا (TLD) محسوب می شود، از سایتی مانند سرور پارس حدود 150 هزار تومان هزینه دارد.

  • میزبانی وب

هزینه میزبانی وب نیز به میزبان وب انتخابی شما بستگی دارد. که قیمت آن از حدود 100 هزار تومان شروع می شود.

  • قالب وردپرس

برای اینکه وب سایت شما حرفه ای و منحصر به فرد به نظر برسد، به یک قالب حرفه ای وردپرس نیاز دارید. قالب های خوب اکثرا رایگان نیستند. می توانید هزاران قالب برتر وردپرس را با قیمت های مختلف از 40 هزار تومان به بالا پیدا کنید.

  • پلاگین ها 

همچنین می توانید وب سایت خود را با افزونه های Premium سفارشی کنید تا کارکردهای مفیدتری مانند استفاده از OptinMonster برای ساخت و لیست ایمیل را اضافه کنید.

هزینه های نگهداری سالانه

علاوه بر هزینه های اولیه، شما مجبور به پرداخت هزینه برای تمدید نام دامنه هر سال و برای میزبانی وب در هر ماه یا هر سال هستید.

هزینه میزبانی وب حدود 150 هزار تومان در ماه است.

برای دامنه های مختلف متفاوت است، مثلا .com هر سال حدود 170 هزار تومان هزینه خواهد داشت.

این ها هزینه های اولیه برای ساخت و نگهداری از وب سایت وردپرس است. در صورت تصمیم به اضافه کردن خدمات بیشتر به وب سایت خود، هزینه های بیشتری را باید بپردازید.

این نرم افزار می تواند انواع وب سایت ها را از فروشگاه های آنلاین گرفته تا مجلات شخصی و موارد دیگر را مدیریت کند. هر وب سایتی که قصد ساخت آن را دارید، شک نکنید که وردپرس می تواند از عهده آن برآید. حالا شما می توانید شروع به ساخت وبلاگ شخصیتان کنید. پس منتظر چی هستید؟

web designwordpressپلاگیندامنهطراحی سایتطراحی سایت وردپرسقالب سایتمیزبانهاستوبسایتوبلاگوردپرس
Comments (0)
Add Comment