چرا وب‌سایت من درآمد‌زایی نمی‌کند؟

امروزه کاربران می‌توانند به بیش از 1.5 میلیارد وب‌سایت دسترسی پیدا کنند، این بدین معناست که رقابت بزرگی در بازار آنلاین وجود دارد، حتی اگر در یک حوزه کوچک فعالیت کنید! هر چند رقابت تنها دلیل فروش کم سایت نیست. عوامل مختلفی می‌تواند در درآمد و کسب‌وکار شما تأثیر گذارند.

به همین دلیل است که معمولا شرکت‌ها این سؤال را می‌پرسند: چرا وب‌سایت من پول در نمی‌آورد؟!

در این مقاله به این سؤال شما پاسخ می‌دهیم  و راه حل این مشکلات نیز به شما ارائه می‌شود.

فراموش نکنید، اگر به طراحی وب نیاز به کمک دارید، ما اینجا هستیم. پس با ما تماس بگیرید.

وب‌سایت شما واکنش‎‌گرا (responsive) نیست

آیا می‌دانستید بیش از 50 درصد از ترافیک اینترنت جهان از طریق تلفن همراه به وجود می‌آیند؟

بله درست است! و این روند رو‌به‌رشد است. مردم برای دسترسی به اینترنت بیشتر از تلفن‌های هوشمند و تبلت‌های خود استفاده می‌کنند تا لپ‌تاپ یا دسکتاپ.

به همین دلیل یک طراحی واکنش‌گرا یا طراحي ريسپانسيو با دستگاه‌های کاربران بسیار ضروری است.

چرا وب‌سایتی که ريسپانسيو نباشد برای شما هزینه دارد؟

طراحي که ريسپانسيو نباشد به دلایل مختلفی برای سایت شما هزینه دارد، از جمله:

الگوریتم  Mobile First Index

 گوگل یکی از بزرگترین موتورهای جستجو درجهان است و بیش از 75 درصد از سهم بازار جستجوی جهانی را در اختیار دارد. تمرکز گوگل بر روی موبایل و تاثیر الگوریتم Mobile First Index  بر رتبه‌بندی نتایج است.

این به این معناست که گوگل صفحات وب‌سایت شما را ایندکس می‌کند و اگر طراحی نسخه موبایل سایت ريسپانسيو نباشد، سایت شما با تغییر یا افت رتبه مواجه خواهد شد.

افت رتبه‌بندی به کمتر شدن ترافیک سایت شما منجر می‌شود، زیرا 75 درصد از کاربران به صفحه اول نتایج جستجو توجه می‌کنند.

تجربه کاربر

وقتی صحبت از طراحی وب می‌شود، تجربه کاربر بسیار مهم است. شما باید بهترین تجربه ممکن را برای بازدید کنندگان وب‌سایت خود داشته‌باشید. اگر این کار را نکنید، آنها سایت شما را ترک می‌کنند و این می‌تواند منجر به خرید کمتر و پول کمتر برای تجارت شما شود.

از آنجا که بیش از 40 درصد از معاملات آنلاین در دستگاه‌های تلفن همراه اتفاق می‌افتد اگر شرکت شما خواهان کسب‌و‌کار است، نیاز به یک وب‌سایت ريسپانسيو دارد. در غیر این صورت شما مشتریان ارزشمند خود را به رقبا اهدا می‌کنید.

چگونه مشکلات سایتی که ريسپانسيو نیست حل کنیم؟

در بیشتر موارد طراحي ريسپانسيو هزینه زیادی دارد. این میزان بسته به اندازه سایت، سیستم مدیریت محتوا و سایر ویژگی‌های سایت متفاوت است. اگر می‌خواهید وب‌سایت شما کسب درآمد کند، این یک سرمایه‌گذاری لازم برای شماست.

وب‌سایت شما به اندازه کافی سریع نیست

کاربران امروز انتظار دارند سایت‌ها در دو ثانیه یا کمتر بارگیری شوند. به همین دلیل کاهش 1 ثانیه‌ای لود سایت شما 7% بر بازدید تاثیر می‌گذارد و این یعنی درآمد بیشتر برای شرکت شما. سرعت سایت خود را بررسی کنید و ببینید ایا پول شما را به هدر می‌دهد یا نه!؟

وب‌سایت کندی دارید؟ دلیلش را متوجه شوید و مشکل را حل کنید.

چرا یک وب سایت کند پول شما را به هدر می‌دهد

مهم نیست در چه حوزه ای فعالیت میکنید یا مخاطب هدف شما چه کسانی هستند، شما باید وب‌سایت سریعی داشته‌باشید تا توجه و پول آن‌ها را جلب کنید.

مطالعات نشان می‌دهند که مردم دیگر به هیچ وجه منتظر وب‌سایت ها نخواهند بود.

به همین دلیل وب‌سایت‌هایی که در مدت زمان پنج ثانیه بارگیری می‌شوند ، 35 درصد بیشتر دچار نرخ پرش یا بانس ریت (Bounce Rate)می‌شوند. نرخ پرش زمانی به کار می‌رود که یک کاربر وارد صفحه وب‌سایت شما می‌شود و بدون وارد شدن به صفحه دیگری پس از مشاهده نخستین صفحه از وب‌سایت شما خارج می‌شود.

نرخ پرش بالا می‌تواند باعث شود سایت شما با کسب رتبه‌های پایین‌تر در نتایج جستجو، ترافیک و در نتیجه پول خود را از دست بدهد. تکرار می‌کنم رتبه پایین در نتایج جستجو به معنای کاهش دید است که می‌تواند فروش آنلاین شما را از بین ببرد.

چگونه مشکل یک وب‌‎سایت کند را برطرف کنیم

بسته به وب‌سایت شما، این یک راه حل سریع  برای بهبود سرعت سایت شما است. به عنوان مثال، اگر چندین فیلم در یک صفحه دارید، حذف چند مورد می تواند باعث بهبود سرعت صفحه شما شود. همچنین فشرده‌سازی تصاویر وب‌سایت می‌تواند زمان بارگذاری سایت شما را کاهش دهد.

اصلاحات بیشتر، مانند موارد زیر، به تخصص توسعه‌دهنده نیاز دارد:

    • تعداد تغییر مسیرها(redirects) را در وب‌سایت خود کاهش دهید.
    • بهینه‌سازی کدهای HTML سایت
    • کاهش حجم فایل‌های CSS و JavaScript
    • در مورد سرویس میزبانی وب یا هاست تجدید نظر کنید

سایت شما سئو (SEO) یا بهینه‌سازی نشده است.

75 درصد مشاغل در سئو سرمایه‌گذاری میکنند، می‌توانید شرط ببندید که حتما دلیلی وجود دارد.

SEO درمحیط اینترنت، مخفف عبارت Search Engine Optimization به معنی بهینه‌سازی برای موتور جستجو شناخته میشود. بهینه‌سازی تجربه جستجو یعنی فراهم کردن بستری که کاربر، نتیجه جستجوی خود را در کوتاه‌ترین زمان و به بهترین شکل ممکن مشاهده کند.

اگر شرکت شما از SEO استفاده نمی‌کند، این یکی از دلایل احتمالی است که چرا وب‌سایت شما درآمد زایی ندارد.

چرا یک وب‌سایت بهینه‌سازی نشده پول را از دست می‌دهد

در دنیای دیجیتال امروز، کاربران برای یافتن خرید بعدی خود به موتورهای جستجوگر مانند Google و Bing اعتماد می کنند. مطالعات نشان می‌دهد که 80 درصد از مصرف کنندگان و 71 درصد از تاجران تحقیقات محصول مورد نظر خود را با موتورهای جستجو شروع می‌کنند.

اگر شرکت شما وب‌سایت شما را برای موتورهای جستجو (و کاربران) بهینه‌سازی نکند، ترافیک و البته مبلغ قابل توجهی را از دست می‌دهید. مخاطبان شما حتی فرصتی برای کشف تجارت و محصولات یا خدمات ندارند.

در عوض، آن‌ها رقبای شما را پیدا می‌کنند زیرا آن شرکت‌ها وب‌سایت‌های خود را برای SEO بهینه‌سازی کرده‌اند.

رفع مشکلات فنی سئو و بهینه‌سازی سایت

بهینه‌سازی وب‌سایت برای SEO یک شب یا یک هفته‌ای اتفاق نمی‌افتد. این یک روند مداوم است، به این معنی که تجارت و شرکت شما باید به SEO متعهد شود و آن را به بخشی از استراتژیش تبدیل کند. حتی اگر در خدمات سئو سرمایه‌گذاری کنید، هنوز هم بهینه‌سازی سایت و درآمدزایی از آن زمان می‌برد.

شرکت‌هایی که قبلاً از سئو استفاده می‌کردند باید به سمت بهینه‌سازی حرفه‌ای بروند. اگر از قبل وب‌سایت سریع و طراحي ريسپانسيو دارید، یک اشتباه دراستراتژی شما می‌تواند منجر به کاهش ترافیک و درآمد آنلاین بشود.

اگر آماده بهینه‌سازی وب‌سایت خود برای SEO هستید، کارهای زیر را انجام دهید:

    • در مورد کلمات کلیدی مربوط به مخاطبان، صنعت و خدمات خود تحقیق کنید.
    • وب‌سایت خود را با کلمات کلیدی بهینه‌سازی کنید.
    • سایت خود را روزانه با مطالب جدید به روز کنید.
    • درج  توضیحات متا (Meta Description) و برچسب عنوان مناسب برای کاربران
    • به اشتراک‌گذاری اطلاعات با اینفلوئنسرهای حوزه خود

با توجه به فعالیت شرکت و تیم شما، به طور متوسط سئو یک سایت می‌تواند از یک ماه تا شش ماه ادامه داشته باشه تا نتایج مورد نظر به دست بیاید. همیشه خطرات خدمات ارزان سئو را نیز در نظر داشته باشید.

آموزش سئوآموزش طراحی سایتالگوریتم  Mobile First Indexبهینه سازی سایتتجربه کاربریسایت ریسپانسیوطراح وب سایتطراحی سایتطراحی وب سایتوب سایت
Comments (0)
Add Comment