طراحی سایت، محتوا،سئو و دیجیتال مارکتینگ

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی چیست؟

1,157

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی یا Social Marketing یک نوع روش‌ بازاریابی آنلاین برای افزایش ارتباط با مشتری و افزایش فروش است. بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی مشتریان را با برند شما آشنا و خدمات شما را معرفی می‌کند.

هرچقدر مشتری بیشتر با خدمات و محصولات شما آشنا شود، همین امر باعث افزایش محبوبیت و قدرت برند شما می‌شود. تولید محتوا خوب تاثیر بسیار خوبی در پیشرفت شما در شبکه‌های اجتماعی دارد.

اما به موفقیت رسیدن در شبکه‌های اجتماعی آسان نیست. بنابراین شما با در نظر گرفتن دو نکته زیر می‌توانید حضور موفق‌تری در این شبکه‌ها داشته باشید:

  • در این شبکه‌ها تعامل حرف اول را می‌زند. برای جذب کاربر و مجاب کردن او برای استفاده از خدمات و محصولاتتان همیشه باید ارتباطات گسترده‌ای با کاربران داشته باشید و برای پاسخگویی همیشه در دسترس باشید.
  • شرایط برای همه استفاده کنندگان از شبکه‌های اجتماعی یکسان است پس در این شرایط عادلانه باید بهترین رقابت را با بقیه داشته باشید. همچنین با متمایز کردن خود از بقیه و خدمات آنان به موفقیت برسید.

برای شروع فعالیت حرفه‌ای و هدفمند برای بازاریابی شبکه‌های اجتماعی شما باید با دو مسئول همکاری کنید.

  • Social Parent:

    فردی که قوانین اولیه و راه کارهای خاص را برای فعالیت در شبکه‌های اجتماعی تعیین کرده و نظاره گر و هدایت کننده شما و دیگران در فعالیتتان می‌باشد.

  •  Marketing Parent:

    کسی که مسئولیت ارائه برنامه و تعیین اهداف از تبلیغات را مشخص می‌کند. کسی که به عنوان مسئول بازاریابی فعالیت می‌کند باید دقت کند که تمامی افرادی که با او همکاری می‌کنند و تمامی برنامه‌هایی که او تعیین می‌کند به درستی عمل می‌شود یا نه. همچنین اگر در بخشی از فعالیت‌های هدفمند شما مشکلی ایجاد شد او باید مشکل را رفع کند.

حال پس از انجام اقدامات بالا باید وب سایت خود را با شبکه‌های اجتماعی همگام کنید.

همگام با شبکه‌های اجتماعی

بازاریابی شبکه های اجتماعی

برای اینکه به کاربران و اشخاصی که محتوای وب سایت شما را دنبال می‌کنند کمک کنید تا راحتتر بتوانند مطالب شما را به اشتراک بگذارند، همیشه لینک شبکه‌های اجتماعی تان را در وبسایت خود قرار دهید. درهر مقاله و محتوایی که در وب سایت خود قرار می‌دهید، در پایین یا بالای آن دکمه‌های فیسبوک، توییتر، لینکدین، اینستاگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی را قرار دهید. پس:

    • دکمه‌های اشتراک گذاری را به مطالب وب سایت خود اضافه کنید.
    • صفحات ورود کاربری وب سایت خود را با شبکه‌های اجتماعی هماهنگ کنید و به کاربر اجازه دهید که با حساب کاربری گوگل خود وارد وب سایت شما نیز بشود و یا با حساب کاربری فیسبوک به صفحه کاربری وب سایت شما دسترسی پیدا کند.

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی نیازمند زمان، صبر و حوصله است. پس تا هنگامی که محصول بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی به بار بنشیند از تلاش دست برندارید که موفقیت درانتظار شماست!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.