طراحی سایت، محتوا،سئو و دیجیتال مارکتینگ

ترندهای طراحی سایت در سال 2020

1,853

ترندهای طراحی سایت زیر برای سال 2020 هستند، که تضمین کننده این هستند که وبسایت­‌ها درعین وضوح و نظم از نظر محتوا و تصاویر نیز غنی باشند. مهم­تر از همه، این ترند­های چشم­گیر می‌­توانند به شما در ایجاد وب­‌سایتی کاملا شیک و به­‌روز کمک کنند.

ترندهای طراحی سایت در سال 2020:

  1. بزرگنمایی نوشته و عناصر
  2. تقسیم محتوای صفحه
  3. بلوک­‌های رنگی
  4. فضای خالی بیشتر
  5. آثار هنری دیجیتال فلورسنت سه­‌بعدی
  6. لایه­‌های روی هم
  7. حرکت و تعامل
  8. به صورت تمام صفحه
  9. تصاویر متناسب

بزرگنمایی نوشته و عناصر

سایت به منظور برقراری ارتباط واضح و سریع، وب سایت­‌ها طرفدار عناصر بزرگ و آشکار هستند. این بزرگ‌نمایی در طراحی تقریبا شامل همه­ چیزهای موجود در یک صفحه وب است، از جمله تایپوگرافی بزرگ و جسورانه، تصاویر و فیلم­‌های تمام صفحه و حتی آیکن‌های منوی سایت هم بزرگ‌نمایی می‌­شوند.

نمایش عناصر به صورت بزرگ به عنوان یکی از ترندهای طراحی سایت جذاب است و به بازدیدکنندگان سایت کمک می­‌کنند تا در نگاه اول درک کنند که محتوای سایت درباره­‌ی چه چیزی است. ناگفته نماند، آنها در هر صفحه نمایشی عالی به نظر می‌رسند.

برای درخشش واقعی این ترند، تعداد عناصر را در هر صفحه کاهش بدهید. به خاطر داشته باشید که استفاده بیش از حد از ویژگی­‌های برجسته به یکباره می‌­تواند نشان­‌دهنده زیاده روی باشد و نتیجه معکوس داشته باشد.

به عنوان بخشی از این ترند، اکثر وب سایت­‌ها در صفحه اول خود تصویر و ویدیویی تمام صفحه را انتخاب می‌کنند که به همراه یک تایپوگرافی بزرگ است. این طرح باعث رساندن پیام به صورت واضح و کارآمد است، و باعث اطمینان می‌شود که نه تنها اطلاعات مهم بر روی سایت قرار گرفته است، بلکه به طور کامل در معرض دید بازدیدکنندگان نیز قرار گرفته است.

تقسیم محتوای صفحه

بیش از یک ایده برای نمایش دارید، و می‌خواهید ظاهری مرتب داشته باشید؟

به عنوان مثال صفحه نمایش خود را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. این ترند طراحی وب، قالب مستطیل شکل را به دو بخش تقسیم می‌کند. برای داشتن نمایی جنجالی، می‌توانید در نیمی از هر صفحه کمی متفاوت عمل کنید. به عنوان مثال، ترکیبی از جلوه­‌های حرکتی برای ایجاد عدم تقارن که غافلگیر کننده است و حرکت در هر بخش با سرعت متفاوت باشد.

برای گنجاندن سلسله مراتب بصری در این طرح تقسیم‌­بندی شده، یک عنصر را در مرکز صفحه قرار بدهید، جایی که دو نیمه در کنار هم قرار گرفته اند. این عناصر می‌تواند هر چیزی باشد از جمله آرم شما، CTA، و یا منوی اصلی که به عنوان نقطه کانونی عمل می‌کند و باعث متعادل­‌سازی صفحه می‌شود.

بلوک­‌های رنگی

برخی از وب سایت­‌ها برای ادامه ترند تقسیم بندی صفحه، محتوای خود را به بخش­‌های بیشتری تقسیم می‌کنند، در نتیجه چیدمانی از مربع­‌ها و مستطیل­‌ها با اندازه‌­های متفاوت و رنگ­‌های مختلف را به نمایش می‌گذارند. این روش می‌تواند چندین پیام را به طور هم زمان، منظم و منسجم بیان کند.

با داشتن یک عکس و چند متن کوتاه که در هر بخش قرار داده شده است، بازدید­کنندگان سایت می‌توانند به راحتی از طریق این بخش‌­ها اطلاعات را دنبال کنند. برای جذاب­‌تر کردن این ترکیب، از مربع‌­های رنگی مختلف که رنگ آنها متمایز از رنگ­‌های سایت است، استفاده کنید.

درحالی که این ترند درباره­ به نمایش گذاشتن مجموعه­‌ای از اقلام در یک طرح قابل درک است، نتیجه نهایی باید فراتر از یک طرح بدون نظم و ترتیب باشد. بلوک­‌های رنگی باید به صورتی در کنار هم قرار بگیرند که ترکیبی منسجم را ایجاد کنند، که طرح را بصری و قابل فهم کنند. اطمینان حاصل کنید که بلوک­‌های رنگی به صورت مرتب با یکدیگر هماهنگ هستند (یک Grid می‌تواند در اینجا مفید باشد)، و اینکه تمام تصاویر مختلف مکمل یکدیگر هستند.

فضای خالی

فضای خالی (یا فضای منفی) اصطلاحی است که به قسمت­‌های خالی بین عناصر طراحی اشاره دارد. به هر صفحه و صفحه نمایشی، حس وسیع و متعادل بودن می‌بخشد. در حالی که در بخش­‌های سفید، فضای خالی می‌تواند به هر رنگی از رنگ‌­های پس‌­زمینه نمایش داده شود. که شامل فضای بین خطوط یا ستون­‌های متن، فضای اطراف صفحه نمایش و یا حاشیه اطراف صفحه می‌باشد.

از آنجا که فضای سفید درباره­‌ی خالی گذاشتن مناطق است، می‌تواند به عنوان هدر رفتن فضای ناکارآمد تلقی شود. ولی در حقیقت، فضای خالی بخشی را برای استراحت چشم ما به وجود می‌آورد. این کار می‌تواند سطح خوانایی را افزایش دهد، می‌توانید عناصر مهم را هایلایت کنید همانند CTA ها، جداسازی بخش‌­های مستقل و یا ظاهری دلپذیر ایجاد کنید.

در حالی که فضای سفید همیشه یک اصل مهم در طراحی بوده است، در سال 2020 شاهد این هستیم که فضای سفید به همراه تصاویر و انواع مجاور آن بیشتر و برجسته­‌تر شده است. ما شاهد طرح­‌هایی هماهنگ به همراه وضوح، تایپوگرافی تمیز و حرف‌ه­ا، و تصاویری خواهیم بود که به صورت آزادانه در فضا قرار گرفته­‌اند.

آثار هنری دیجیتال فلورسنت سه‌­بعدی

یکی از ترندهای طراحی سایت استفاده ازآثار هنری دیجیتال فلورسنت سه‌­بعدی است. از طریق تصاویر دیجیتال سه بعدی می‌توان وبسایت را با سایه­‌های نئونی تزیین کرد. برخلاف یک طراحی آراسته و ساده، آثار هنری از قبیل این موارد که وسوسه‌­انگیز هستند توجه بازدید­کنندگان را به خود جلب می‌کنند.

استفاده از آثار هنری سه‌­بعدی به صورت دیجیتال به خودی خود چیزی نیست، اما در حال حاضر بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. شاید بتوان به این واقعیت ‌‌پی­‌برد که برنامه‌­های مدل­سازی سه‌بعدی درحال حاضر قابل دسترس‌­تر ازگذشته هستند. ادغام با رنگ­‌های فلورسنت، نتیجه­‌ای بهتر و قابل توجه تر را در پی خواهد داشت، و باعث دیده شدن بیشتر هر سایتی می‌شود.

توجه داشته باشید این ترند طراحی سایت باید در حد اعتدال استفاده شود. سعی کنید از رنگ­‌های فلورسنت در صفحه­‌ی خود به عنوان رنگ­‌های مکمل، یا ثانویه در پالت رنگ خود استفاده کنید. برای برقراری تعادل به دنبال سایه­‌های خنثی، همانند رنگ­‌های اصلی، سفید، سیاه یا خاکستری باشید.

لایه­‌های روی هم

لایه‌­بندی عناصر در صفحه وب روشی جذاب برای افزودن عمق به صفحه نمایش‌­های دو بعدی است. این حس را ایجاد کنید که چیزهای بیشتری به غیر از چهار گوشه­‌ی صفحه نمایش برای دیدن وجود دارد. تاثیر لایه­‌های روی هم را با قرار دادن عناصر بر روی یکدیگر، که باعث مبهم­‌شدن نما می‌شوند را می­‌توان مشاهده کرد، یا اجازه نمایش محتوای اضافی با کلیک کردن بر روی صفحه نمایش را می‌دهد.

در حالی که این ایده غنی از تصاویری است که بر روی هم قرار گرفته اند، اگر این کار به خوبی انجام شود، ترکیب حاصل از آن منظم و خوانا خواهد بود. این امر با استفاده از فضای سفید در اطراف عناصر (همانطور که در بالا اشاره شد) و به صورت سسلسله وار قابل اجرا است، با عناصری خاص که بزرگ­تر و برجسته‌­تر از سایرین هستند.

این ایده می‌تواند با لایت باکس‌­ها، حرکت در جهت مختلف یا قرار دادن ماهرانه­‌ی تصاویر و یا متن بر روی یکدیگر باشد.

حرکت و تعامل

فیلم و انیمیشن دو پدیده جدید در وب نیستند. از این گذشته، استفاده از تصاویر متحرک روشی جذاب و مطمئن برای جلب نظر خوانندگان است، به خصوص هنگامی که طراحی برای مخاطب با کاهش میزان توجه رو به رو است. چشمان ما تقریبا به طور غریزی به سمت عناصر در حال حرکت گرایش پیدا می‌کنند، این یک حقیقت بیولوژیکی است که می‌تواند برای کنترل شیوه درک بازدیدکنندگان از یک صفحه خاص مورد استفاده قرار بگیرد.

در حال حاضر طراحی‌­های مختلفی از موشن در طراحی وب وجود دارد: از انیمشن­‌های میکرو که بازخورد خود را بر روی عناصر می­‌گذارند و یا روی عناصر کلیک می‌کنیم، تایپوگرافی که بر روی صفحه نمایش اجرا می‌شود، تا هدرهای ویدیویی تمام صفحه یا انیمیشن‌­ها.

برای اینکه این ترند مناسب شما باشد، به این فکر کنید که مایل هستید بیشترین توجه به کدام بخش‌های سایت شما باشد. به خاطر داشته باشید که موشن می تواند گمراه کننده باشد اگر کاربردی استفاده نشود، بنابراین سعی کنید از آن در مکان­‌های استراتژیک استفاده کنید، به طوری که از موضوع کلی سایت شما پشتیبانی کند.

فرم­‌های تمام صفحه

موضوع ترندهای طراحی سایت امسال استفاده از عناصر بزرگی است که با فضای خالی زیادی احاطه شده اند. بنابراین طبیعی است که این ترند راه خود را در طراحی وب برای Niche ها باز کند، مانند شکل آنلاین آن.

فرم­‌های آنلاین نقش مهمی در بسیاری از تعاملات وب ما دارند، از ثبت نام در یک سرویس، تا پر کردن اطلاعات خرید ما در یک فروشگاه آنلاین و موارد دیگر. با این وجود در بعضی از مواقع، کاربران احساس می‌کنند که این کار خسته کننده است، و اغلب از پر کردن آنها خودداری می‌کنند. یک اقدام ساده برای گسترش یک فرم به گونه‌­ای که فضای بیشتری را در صفحه اشغال کند، که باعث می‌شود جذاب­‌تر به نظر برسد. در نتیجه، فرم­‌های تمام صفحه می­‌توانند تجربه کاربر را بهبود ببخشند.

یکی دیگر از ویژگی­‌هایی که می‌تواند احتمال پر کردن فرم و ارسال آن را افزایش دهد، تعاملات کوچک است که به عملکرد کاربران در همان زمان، پاسخ می‌دهند و آنها را طی فرآیند راهنمایی می‌کنند. به عنوان مثال، تغییرات ظریف در طراحی می‌تواند نشانگر پر کردن یک قسمت خاص باشد، و پیام­‌های بازخورد می‌توانند یک فرم ارسال موفقیت آمیز را نشان دهند.

تصاویر متناسب

در حال حاضر جلوه­‌های بصری صرفاً برای افزودن فضای رنگی به صفحه استفاده نمی‌شوند. در عوض، طراحی وب به طور هدفمند از تصاویر استفاده می‌کند، با بهینه­‌سازی تصاویر به پشتیبانی از پیام یک برند و ایجاد هویت یک برند کمک می‌کند.

در واقع، نحوه­‌ی صحیح استفاده از تصاویر می‌تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. به عنوان مثال، یک وب سایت فروش اسکیت را تصور کنید که پر از گرافیک­‌های الهام بخش است. در مقایسه، یک وب سایتی که دارای سود دهی نیست، و فقط تصاویر خوبش باعث حس خوش­بینی می­‌شود. هر کدام پیام متفاوتی را برای همه ارسال می‌کنند.

برای ایجاد یک زبان بصری منسجم که نمای برند تجاری شما را به صورت خلاصه نمایش می‌دهد، به دنبال نماد‌ها و نشان­ه‌ای منحصر به فرد باشید. علاوه بر این، زمانی را برای یافتن تصاویر در رسانه­‌هایی با کیفیت بالا قرار بدهید که متناسب با نیازهای خاص برند شما هستند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.