طراحی سایت، محتوا،سئو و دیجیتال مارکتینگ

هاست (host) چیست؟ معرفی هاست و انواع آن به زبان ساده

2,045

هاست (Host) یا هاستینگ به فضایی گفته می‌شود که در آن اطلاعات و فایل‌های وب‌سایت شما بارگذاری می‌شود. اگر بخوایم خدمات هاستینگ را تقسیم بندی کنیم میتونیم از لحاظ سیستم عامل و از نظر جغرافیایی آن تقسیم کنیم.

از لحاظ سیستم عامل ۲ نوع هاست داریم:

هاست

هاست لینوکس

هاست لینوکس برای سایت‌هایی که مبتنی بر php طراحی می شوند مناسب است و با کیفیت بسیار بالاتری نسبت به هاست ویندوزی این وب سایت ها را بارگذاری می‌کند. در هاست لینوکس CMSهای اماده مثل وردپرس و جوملا عملکردی بهتری دارند و در بعضی کنترل پنل ها با تنها چند تا کلیک نصب می شوند.

یا مثلا زمانی که هاست لینوکسی دارید زمانی که به خطایی بخورید هاست لینوکسی با ارایه لاگها بهتون کمک میکنه که خیلی سریع مشکل سایت رو متوجه بشید و اونو حل کنید.

تنها ایرادی که میشه از هاست لینوکسی گرفت اینه که هاست های لینوکسی از ASP.NET و MSSQL پشتیبانی نمی‌کنند و تنها مختص به زبان PHP و Mysql هستند.

هاست ویندوز

هاست ویندوز بر پایه سیستم عامل ویندوز بنا شده است. وقتی میخواهید هاست تهیه کنید باید اول فکر کنید ببینید که از چه پلتفرمی برای توسعه وب سایت خود استفاده می‌کنید تا ببینید که چه هاستی برای شما مناسب هست.

بعد از آن باید مشخص کنید چه میزان فضا برای وب سایتتون نیاز دارید. خدمات هاستینگ معمولا به صورت ماهیانه و سالیانه ارایه داده میشوند که اگه به صورت سالیانه خرید کنید معمولا خیلی به صرفه تر میشود. پس بهتر است از قبل در رابطه با حجم میزبانی، ترافیک وب سایت و منابع Ram‌ و Cpu مورد نیاز سایتتون فکر کنید و تقریبی آنها را تخمین بزنید تا بعدا با مشکل مواجه نشوید.

هاست ویندوز قابلیت میزبانی وب سایت های با  CMS هایی مثل  wordpress، drupal، joomla  و کلا پلتفرم‌های معروف php و ASP را داره پس برای استفاده از این وب سایت‌ها در هاست ویندوز با محدودیتی ندارید.

پس اگه میخواهید هاست تهیه کنید حتما به زبانی که سایتتون با آن نوشته شده دقت کنید.

جدیدا شرکت های میزبانی وب به جز هاست ویندوز و لینوکس، هاست دیگه ای با عنوان هاست وردپرس هم ارائه میدن

هاست وردپرس

هاست وردپرس زیر مجموعه‌ای از هاست لینوکس است. این نوع هاست معمولا برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی شده اند. در واقع منابع و تنظیماتی را که یک سایت وردپرسی به آن نیاز دارد را ارایه میدهد.

هاست وردپرس در پنل خودش یه سری آپشن‌های خاص رو هم اضافه تر دارد، سایت‌هایی که با این نوع هاست راه اندازی شده اند، با سرعت بهتری نسبت بقیه هاستینگ‌ها لود میشوند. در هاست‌های وردپرسی با توجه به کنترل پنل هاست ویژگی‌هایی مثل مدیریت وردپرس، حذف و اضافه کردن برخی افزونه ها، و مدیریت دسترسی به کنترل پنل رو هم دارند.

پس اگر میخواهید یک هاست برای سایت وردپرسی خودتون انتخاب کنید هم میتونید از هاست لینوکس استفاده کنید هم هاست وردپرس ولی چون هاست وردپرس هم از لحاظ سرعت بهتره و هم امکانات بهتری برای سایت های وردپرسی داره پیشنهاد میکنم از هاست وردپرس استفاده کنید. اگر برای انتخاب دامین نمیدونستین چه دامینی انتخاب کنید مقاله “چگونه دامنه مناسب انتخاب کنیم؟” را حتما مطالعه کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.